Over ons

Johan Visser

Het ondernemen zit echt in mijn bloed. Dit vertaalt zich met name in het steeds weer innoveren, ontwikkelen en realiseren van nieuwe businessconcepten. Met de overstap van ondernemen in de marketing wereld naar ondernemen in de duurzaamheid kwam ook de verbinding naar de natuur, onze omgeving en het leven met de seizoenen. Los van het dagelijks werken aan de ontwikkeling en verbetering van onze PVT panelen, staat thuis de verzorging van onze beesten centraal. Samen met Ellen (mijn vrouw) hebben wij gekozen voor een buitenleven. Er is dus altijd iets te doen (of te repareren) en met het verstrijken van de seizoenen wordt er gehooid, geoogst en kan de honingslinger weer uit de opslag gehaald worden.
  

Dennis Meijer

Mijn naam is Dennis Meijer, 35 jaar en opgegroeid in de Achterhoek waar ‘aanpakken’ er met de paplepel is ingegoten. Naast een enthousiaste auto- en voetbal liefhebber heeft de duurzaamheid mij de laatste jaren echt gegrepen. Bij Viridi Production kan ik datgene waar ik mee ben opgevoed in de praktijk brengen: ‘aanpakken’. Mijn motto is dan ook ‘Attamottamotta’. Afgeleid van De Superboeren! (voetbalclub De Graafschap).

Maar bovenal geniet ik samen met Nikki (mijn vriendin) van onze heerlijk eigenwijze (iets met appel en een boom…) dochter Nila
  

Peter Pollemans

Het kan altijd eenvoudiger en beter. Daarmee is mijn passie voor innovatie en daarmee ook voor verandering te verklaren. Waar in de huidige tijd systemen en oplossingen alleen maar complexer worden geloof ik dat het succes zit in het simpel houden. En dat is vaak juist weer heel complex. Daarnaast staat mijn leven ook grotendeels in het teken van het verzorgen van onze meervoudig gehandicapte zoon, die een progressieve energiestofwisselingsziekte heeft. Kwaliteit van leven is voor hem een uitdaging, randvoorwaarden proberen we zo goed mogelijk daarvoor te scheppen. Dat drukt je met de neus op het feit dat welzijn oneindig veel belangrijker is dan vooruitgang, welvaart, carrière en dergelijke. Duurzaam krijgt daarmee een andere dimensie: verbondenheid met je medemens, verbondenheid met je omgeving en de ‘aardse plicht’ om daar je verantwoordelijkheid in te nemen.