Nieuws

Word jij onze nieuwe collega?

De transitie naar een duurzame energievoorziening is in volle gang. Viridi Production levert hieraan een bijdrage door de ontwikkeling van innovatieve oplossingen op het gebied van zonne-energie. Om onze innovatieve en snelgroeiende organisatie verder te versterken, zijn wij op zoek naar collega’s. Heb jij een hart voor duurzame energie. Neem dan contact op voor het bespreken van de mogelijkheden. Op dit moment zijn wij op zoek naar :
Projectbegeleider
Administrateur

Oudste woning als nieuw!

De ruim 100 jaar oude woning aan de Zwanenweg 5 te Apeldoorn is sinds kort misschien ook wel een van de duurzaamste huizen van Apeldoorn. De woning is grondig gerenoveerd en gemoderniseerd en nu helemaal klaar voor de toekomst. Woningbouwvereniging De Goede Woning stimuleert hiermee innovatie en duurzaamheid in samenwerking met bouwbedrijf Van Wijnen, Viridi Production en hun partners.

“De woning maakt onderdeel uit van ons oudste bezit. Na het terugkopen van de Zwanenweg 5 hebben we besloten om het huis niet alleen maar verhuur-klaar te maken”, aldus Peter van ’t Wout, manager vastgoed, “maar wij wilden met deze woning ook ervaring opdoen met vernieuwende duurzame technieken.”

Zo is er bijvoorbeeld een slim ventilatiesysteem geïnstalleerd dat op basis van CO2 waarde wordt aangestuurd, dit omdat de woning volledig luchtdicht geïsoleerd is. Bovendien zijn er PVT zonnepanelen van Viridi geplaatst die samen met een warmtepomp voor verwarming en warm water zorgen. Johan Visser, CEO van Viridi Production: “Een extra buitenunit is niet nodig. Dat scheelt dus een heleboel lawaai”. Alle woonruimtes zijn voorzien van verschillende soorten verwarmingssystemen: infraroodpanelen, lage temperatuur convectoren en elektrische verwarming. Op deze manier kan er per ruimte gemonitord worden welke technieken het beste werken. Wij stimuleren hiermee innovatie en duurzaamheid. “Met deze gezinswoning laten wij zien dat verduurzaming van oudere woningen mogelijk is”, aldus Dick van Ginkel, innovatiemanager bij Van Wijnen.

De Goede Woning is op zoek naar nieuwe huurders binnen haar doelgroep die mee willen werken met het twee jaar lang monitoren van de effecten van deze maatregelen. Het wooncomfort maakt daar een belangrijk onderdeel van uit.

Viridi & HMO; Samenwerken aan innovatie!

Herstructureringsmaatschappij Overijssel (HMO) & Viridi werken samen aan innovatie. HMO stimuleren startups om hun product te lanceren en zijn de eerste klant. “En dat is van levensbelang” zegt Johan Visser van Viridi Production.... lees verder Samenwerken aan Innovatie

We are Hiring!

In 2019 gaan wij met Viridi Production de volgende stap zetten naar het leveren van een bijdrage in de energie transitie. Voor onze locaties in Hengelo en Zwolle zijn wij op zoek naar diverse collega's. Mocht je interesse hebben, laat het ons even weten via ViridiProduction . #pvt #personeel #zonneenergie #zonnepanelen #warmtepompen #innovatie #energy #viridiproduction #energietransitie

Uniek Aardgasloos huis in Goor

Dit is de eerste (pilot-) woning die voorzien is van 6 Viridi PVT panelen i.c.m. met een water/water warmtepomp. Deze woning is niet meer aangesloten op het aardgasnetwerk en zal in zijn eigen energie/warmte behoefte voorzien. Deze woning gaan wij de komende tijd monitoren om data uit de praktijk te verzamelen. Komende zaterdag zijn belangstellenden in het kader van de landelijk 'Duurzame Huizenroute' tussen 10:00 uur en 12:00 uur welkom in dit huis aan de Zonnebloemstraat 34. in Goor Dan is ook een deskundigen aanwezig die uitleg zal geven Uniek Aardgasloos huis

Stop de persen - we hebben een nieuwe website.

Stop de persen - we hebben een nieuwe website. Welkom bij onze totaal vernieuwde website. Alle informatie over Viridi en haar producten zijn zeer overzichtelijk in een nieuw jasje gestopt. Het resultaat is een frisse website met een moderne uitstraling dat past bij onze organisatie, maar bovenal een website waarmee wij u beter van dienst kunnen zijn. Bij ons staat persoonlijke betrokkenheid centraal. Via de website kunt u contact met ons opnemen.